the-nighttrain-header.jpg

Praktische Info

Alle informatie die jij als bezoeker moet weten.

Op welke dagen kan ik dit bezoeken?


Zowel The Nighttrain als de Griezeltrein zijn te bezoeken van woensdag 20 oktober t/m zaterdag 23 oktober 2021.
Wat is de locatie?


De locatie is Bouw & Infra Park Harderwijk. Door de centrale ligging direct aan de A28 Amersfoort/Zwolle (afslag 13) is het ook voor iedereen snel en gemakkelijk te bereiken. Navigatieadres is: Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk.
Kan je gratis parkeren?


Je kunt zowel de auto als de fiets gemakkelijk én gratis parkeren pal naast de ontvangstlocatie van deze experience. Volg de aanwijzingen wanneer je aangekomen bent op locatie.
Voldoet het aan de maatregelen?


De beleving is zo ontwikkeld, dat het voldoet aan de RIVM-maatregelen. Tijdens de experience is een scare altijd op gepaste afstand óf met beschermende middelen of kleding.
Wanneer start de ticketverkoop?


De tickets zijn NU verkrijgbaar! Koop je ticket altijd veilig én vertrouwd op onze website en niet via wederverkopers of andere websites.
Is het mogelijk om de tickets van mijn telefoon te scannen?


Dit is zeker mogelijk. Je hoeft de tickets niet per se uit te printen. Zorg wel atijd voor een geldig ID-bewijs.
Zijn er kledingvoorschriften?


Ja, maskers, schmink, voetbal- en motorclub-gerelateerde artikelen (shirts, sjaals etc.), en kostuums zijn NIET toegestaan tijdens deze experience. We willen onenigheid op het terrein voorkomen en er ook voor zorgen dat het voor alle gasten duidelijk is wie acteurs zijn en wie bij ons te gast zijn. Daarom is het voor onze gasten niet toegestaan om verkleed het park op te gaan. Kinderen die overdag de Griezeltrein Experience komen bezoeken mogen wel verkleed en/of geschminkt komen.
COVID19 Basisregels


Houd te allen tijde ruim afstand ten opzichte van anderen. Het is niet de bedoeling dat er groepen gevormd worden. Houd het veilig en leuk voor iedereen door jezelf aan de geldende regelgeving te houden. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot elkaar. Uitzondering geldt voor mensen die behoren tot één huishouden en voor mensen die een hulpbehoevende helpen. Zij hoeven onderling geen afstand te houden. Bij jongeren van 13 tot en met 18 jaar is de kans klein dat ze elkaar besmetten. Daarom is besloten dat je géén afstand van leeftijdsgenoten hoeft te houden als je jonger bent dan 18 jaar. Maar wél van andere volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen.
Is het weather-proof?


Ja, de experience is voor een groot gedeelte weater-proof. De ontvangst vind plaats in een gebouw en de trein zelf is ook overdekt. Alle kinderactiviteiten tijdens de Griezeltrein Experience vinden ook plaats in een overdekte locatie. Ideaal dus!
Is er een minimumleeftijd?


The Nighttrain Experience (avond) is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar (advies leeftijd is 16 jaar). De griezeltrein (overdag) is toegankelijk voor alle leeftijden.
Wat kost het?


The Nighttrain Experience (avond) Regular Ticket: €22,50 (ex. fee) De Griezeltrein (overdag) Kids Ticket: €14.50 (ex. fee) Kids Ticket + Happy Meal: €17,50 (ex. fee)
Ouder/Begeleider: €7,50 (ex. fee) (max. 4 kids per volw.)
Wat zijn de exacte tijden per experience?


De Griezeltrein: 12:00 // 13:00 // 14:00 // 15:00 // 16:00 uur The Nighttrain Experience: 19:00 // 19:30 // 20:00 // 20:30 // 21:00 // 21:30 // 22:00 // 22:30 uur De experience duurt ongeveer 60 minuten.
Update [04-12-2020]


Door de aanhoudende maatregelen zijn we helaas genoodzaakt de evenementen ‘The Nighttrain’ en ‘De Griezeltrein’ te verplaatsen naar de herfstvakantie in 2021. We hadden het graag anders gezien maar naast het feit dat we het niet mogen organiseren van de overheid vinden wij het ook niet verantwoord om dit evenement op dit moment te organiseren. Heb jij tickets gekocht? Dan gaan deze automatisch mee naar volgend jaar. Je hoeft hier verder niks voor te doen. Alle ticketkopers krijgen persoonlijk een e-mail met daarin alle belangrijke informatie rondom deze verplaatsing. Bedankt voor jullie begrip en we hopen jullie volgend jaar in de herfstvakantie alsnog te mogen verwelkomen op de Van Willem George Frederikkazerne in Harderwijk. 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺𝘀: vr. 23 oktober 2020 -> vr. 22 oktober 2021 za. 24 oktober 2020 -> za. 23 oktober 2021

 Details 

20 t/m 23 oktober 2021

Bouw & Infra Park (Harderwijk)

#coronaproof | 100% veilig

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020/2021 by Rijssenbeek Producties BV.

Alle rechten voorbehouden.